Politica de retur - uleicanabiscbd.ro

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea, ABC ONLINE ADVERTISING SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice.

Produsele pentru care nu se acceptă returul (indiferent de modalitatea aleasa) sunt:

 • Produse desigiliate.

 • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

Procedura de denuntare si retur:

PASUL 1

 • Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala:

  • la adresa de email vanzari@uleicanabiscbd.ro

  • la numarul de telefon 0721601745

PASUL 2

 • Un operator Vegis va face o solicitare de preluare a coletului retur de la adresa clientului, la firma Cargus. 

În urma discuției cu departamentul de Relatii cu Clientii se va stabili o zi, respectiv o adresa de la care curierul va prelua coletul pentru retur. 

PASUL 3

 • Clientul predă curierului coletul împreună cu toate documentele primite inițial.

PASUL 4

 • Din suma achitata initial de client se vor retine taxele de transport aferente returului, urmand ca restul sumei de bani sa fie rambursata in termen de 14 zile calendaristice de la primirea in conditii bune a coletului de retur la sediul ABC ONLINE ADVERTISING SRL, impreuna cu scrisoarea de denuntare. 

RETUR LA EASYBOX 

Returul comenzilor poate fi realizat si prin intermediul serviciului de retur la Easybox, pus la dispozitie de firma de curierat Sameday. Acest serviciu este valabil pentru toate comenzile indiferent de modalitatea de livrare aleasa initial, ceea ce inseamna ca inclusiv comenzile livrate prin alte firme de curierat pot fi returnate la Easybox. 

In vederea realizarii returului la Easybox este necesara completarea urmatorului formular: https://return.sameday.ro/vegis 

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur catre departamentul de Relatii cu Clientii, printr-o sesizare scrisa sau verbala:

 • la adresa de email vanzari@uleicanabiscbd.ro

 • la numarul de telefon 0721601745

Returul la Easybox este gratuit, indiferent daca initial comanda a fost livrata tot la Easybox sau prin intermediul altei firme de curierat (Fan Courier sau Cargus). 

Alte observații:

 • Se accepta returul numai in termen de 30 de zile de la primirea coletului.

 • In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

 • Puteti folosi formularul de retragere pus la dispozitie aici: formular retragere Acest formular este doar un model si nu este obligatoriu.

Colet returnat fara anunt in prealabil

In cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul.

In situatia in care un colet care a fost expediat de Vegis nu este acceptat de catre destinatar fără un motiv invocat și fără anunțarea în prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat support, etc se vor dispune următoarele măsuri:

 • în contul de client va rămâne activă doar modalitatea de plată online cu cardul pentru următoarele comenzi plasate.

ABC ONLINE ADVERTISING SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: .vanzari@uleicanabiscbd.ro

 

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.